Uncategorized

Πώς να παράγετε μια παραθαλάσσια ναυτική εμφάνιση

Q. Αναρκεί το εξοχικό μου, καθώς και συμβουλές απαίτησης για χρώματα Waterside. Μου αρέσουν τα μπλουζ Wedgwood, η Sandy Beiges, τα πράσινα, τα κίτρινα καθώς και τα κόκκινα. Απαιτώ τα υλικά να είναι χαμηλή συντήρηση. Θα έχουμε δάπεδα από σκληρό ξύλο με χαλιά της περιοχής. Θα ήθελα να ενσωματώσω ένα ναυτικό συναίσθημα τόσο για τις σκάλες όσο και για τα ντουλάπια.

Α. Ξεκινήστε παράγοντας ένα μαγευτικό σκηνικό. Το Off-White Wainscotting με το Standard Beadboard μπορεί να αγοραστεί από τον πίνακα καθώς και να είναι απλό στην εγκατάσταση. Επιλέξτε μια βασική σιδηροδρομική καρέκλα για να το ξεπεράσετε, καθώς και αν έχετε φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίσετε, πιστέψτε για την επιλογή ενός σιδηροτροχιά καρέκλας με πλάτος τουλάχιστον 2 “, ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε μια σειρά φωτογραφιών στη σιδηροτροχιά σε ένα αφοσιωμένη περιοχή του τοίχου. Κολλήστε με τα Sea Blues καθώς και τα πράσινα, όπως το Farrow & Ball’s-Friendly Blue (84) ή το Dix Blue (82). Και οι δύο θα φαίνονται αναζωογονητικές σε συνδυασμό με το λευκό, όπως το Farrow & Ball’s Pointing White (2003).

Επιλέξτε δροσερό, λεπτό βαμβακερό ή μουσελίνα κουρτίνες κουρτίνες σε off-λευκά για μια κλώση πίσω αίσθηση, απλά αγγίζοντας το πάτωμα. Τα χαλιά της περιοχής Sisal που έχουν χρωματιστεί με άχυρο θα δώσουν μια περιστασιακή, παραθαλάσσια αίσθηση στο εξοχικό σπίτι. Εάν είναι δυνατόν, πάρτε το χαλιά Sisal ιδανικό μέχρι τις σκάλες ως δρομέας, καθώς και χρησιμοποιήστε το beadboard wainscotting κατά μήκος των σκαλοπατιών για πρόσθετο ενδιαφέρον. Εάν θέλετε να κάνετε έγχυση λίγο κόκκινο, πιστέψτε για να χρησιμοποιήσετε ρίψεις με κόκκινο χρώμα ή να χρησιμοποιήσετε μια κόκκινη καθώς και λευκή λωρίδα για να κολλήσετε με το ναυτικό θέμα. Αντικαταστήστε το ξύλο σε μερικές από τις πόρτες ντουλαπιών της κουζίνας σας με γυαλί για να ελαφρύνετε επιπλέον την περιοχή καθώς και να προσθέσετε κάποια λάμψη. Τα λευκά slipcovers σε ένα ισχυρό βαμβακερό twill είναι κατασκευαστές πλυντήριο καθώς και προσφέρουν την πεμπτουσία των παράκτιων ζωντανών, κλώτσησε πίσω την εμφάνιση.