Uncategorized

Προσθήκη ενσωματωμένων ράφια δίπλα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ; Μην πειράζει αν το κάνω. Για να βγάλουμε τη μνήμη σας, μέχρι στιγμής αντικαταστήσαμε το πλυντήριο/στεγνωτήριο, τα παραθυρόφυλλα παραθύρων και τα γεμάτα ράφια μαζί με το πάγωμα της πόρτας (όλα εδώ), γεμίζουν μερικές ρωγμές οροφής, καθώς και ζωγραφίσαμε το χώρο ακριβώς το ίδιο χρώμα (Benjamin Το σουσάμι του Moore) ως κουζίνα. Εκτός από το voila, είμαστε όλοι όσο η ταχύτητα.

Λοιπόν, αν θέλετε πραγματικά να είστε τόσο πολύ όσο η ταχύτητα, τώρα φαίνεται έτσι:

Αλλά ας δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας για να μπορέσω να φτιάξω για το πώς ακριβώς είναι αυτά τα ράφια. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής μας διαδρομής αυτού του σπιτιού επιλέξαμε να μεγιστοποιήσουμε αυτή τη λωρίδα της περιοχής με κάποιες ενσωματωμένες για να προσθέσουμε πολύ περισσότερη λειτουργία.
Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Περιήγηση ντουλάπας Ikea
Ελέγξτε ακριβώς πώς χρησιμοποιήσαμε το σύστημα ντουλάπας IKEA PAX για να φέρει τους τόνους της οργάνωσης καθώς και την αποθήκευση στο φρέσκο ανακαινισμένο ντουλάπι μας. Σας παίρνουμε μέσα σε κάθε πόρτα, συρτάρι, καθώς και απόφαση.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 9 δευτερολέπτων

Επόμενο
Το μικρό μας όμως ισχυρή κουζίνα
02:28

Ζω
00:25
02:03
01:09

Αναφέραμε ότι ο χώρος είναι μόλις 3,5 ‘πλάτος; Αυτό σημαίνει ότι η πλυντήρια καθώς και οι πόρτες του στεγνωτηρίου δεν θα ανοίξουν καν αν είχαν τοποθετηθεί στον άλλο τοίχο κάτω από το παράθυρο ή στο κιβώτιο ασφαλειών. Έτσι, αν κάποιος εξακολουθεί να δυσκολεύεται να πάρει ακριβώς πόσο στενή είναι αυτή η περιοχή, ξέσπασα τις δεξιότητες των μαϊμού αράχνης μου (και τα τρελά δάχτυλα) για να αποδείξω. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, παιδιά.

Δεδομένου ότι ο χώρος είναι τόσο κοκαλιάρικος, καταλάβαμε προσθέτοντας ότι η κατακόρυφη αποθήκευση δίπλα στο πλυντήριο θα ήταν απαραίτητη (δεν μπορούμε πραγματικά να πάμε “έξω” για να ανησυχούμε για να καταρρίψουμε τα ράφια ή τους μετρητές ή τα ράφια ξήρανσης-έτσι μπορούμε επίσης να πάμε “Up” αντ ‘αυτού!). Μιλώντας για το UP, επειδή τα ενσωματωμένα ντουλάπια πάνω από το στεγνωτήριο είναι εντελώς έξω από το Sherry’s Reach (φτωχό πράγμα, ωστόσο τουλάχιστον μπορεί να φτάσει στα κουμπιά του στεγνωτηρίου), πολύ πιο διαθέσιμη αποθήκευση ήταν ακριβώς το πράγμα. Εκτός από το γεγονός ότι δεν μας κέρδισε ο χώρος 14,5 “που μας κέρδισε (ήταν όλοι και ρηχοί για να μπορέσουμε να επωφεληθούμε πλήρως από τη γωνιά), επιλέξαμε να αναπτύξουμε κάτι αντ ‘αυτού. Σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από την κονσόλα που χτίσαμε, έτσι;

Λανθασμένος.

Απλά αστειεύομαι. Σίγουρα ήταν ευκολότερο. Έτσι, εδώ είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του ακριβώς πώς πήγε κάτω. Πρώτα πρώτα καθόρισα την περιοχή, καθώς και με ένα σκίτσο που έκανα με μερικές μετρήσεις. Θα σταματήσω ενώ θαυμάζετε τις τεχνικές δεξιότητές μου.

Μετά από πολλή εξέταση, επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τον καλύτερο τοίχο (με το παράθυρο σε αυτό) ως πλευρά #1 του βιβλιοθήκη καθώς και να αναπτύξουμε έναν κατακόρυφο διαιρέτη για να είναι η πλευρά #2. Ζήσαμε το όλο θέμα να είναι τόσο βαθύ όσο οι συσκευές, ωστόσο, τότε θα κάλυπτε εν μέρει το παράθυρο. Έτσι, αντ ‘αυτού, επιλέξαμε να το χωρίσουμε. Το κάτω μισό θα ήταν το βάδισμα, καθώς και το κορυφαίο μισό (πάνω από το περβάζι του παραθύρου) θα ήταν βάθος για παράθυρο. Μπερδεύοντας, ξέρω. Εκτός από το ότι είμαι βέβαιος ότι αυτό το σχέδιο κάτω (το οποίο με βοήθησε να αναγνωρίσει τις περικοπές ξύλου) δεν βοηθά. Ωστόσο, εδώ είναι ούτως ή άλλως. Απολαμβάνω!

Πήρα τους άνδρες στο House Depot για να φτιάξω πολλές από τις περικοπές μου, οπότε εδώ είναι το μεγαλύτερο μέρος της στοίβας του ξύλου μου από τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι. Χρησιμοποιήσαμε το Whitewood με 1 x 2 “λεύκες αναμειγνύονται (αφού δεν προσφέρουν σανίδες λευκές σανίδες) όπως και η κονσόλα. Ομοίως, όπως η κονσόλα, θα έβαζα δύο σανίδες 1 x 12 “δίπλα-δίπλα για να αποκτήσω ένα μεγαλύτερο σκάφος για το κάτω μέρος, καθώς και τα κορυφαία μέρη του κατακόρυφου διαιρέτη μου. καθώς και στη συνέχεια ένα 1 x 10 “κομμένο με 1 x 2” s για το μεσαίο ράφι που θα συνδέει τα δύο μισά του διαιρέτη. Δεν απεικονίζονται, ούτε σκιαγραφημένα παραπάνω, είναι μερικά περισσότερα σαν 1 x 12 “σανίδες για τα ράφια μου, καθώς και μερικά διάφορα 1 x 2” s για την επένδυση.

Το μεσαίο ράφι θα καθόταν με το περβάζι του παραθύρου, έτσι έκοψα καθώς και να συνδέσω τα κομμάτια των 1 x 2 “, έτσι ώστε να αφήσει μια εγκοπή μεγέθους. Ακριβώς εδώ δοκιμάζω την τοποθέτηση, η οποία ευτυχώς λειτούργησε πραγματικά καλά.

Στη συνέχεια, έβγαλα το κάτω μισό του διαιρέτη απευθείας στο “δάπεδο” (που είναι πραγματικά ένα κομμάτι κόντρα πλακέ που τρέχει κάτω από τις συσκευές για πρόσθετη σταθερότητα – πολύ περισσότερο για αυτό εδώ) καθώς και στο μεσαίο ράφι χρησιμοποιώντας το Kreg Jig μου. Κρεμόταν λίγο πάνω από το κόντρα πλακέ (δεν κατάφερα να θυμηθώ να προσδιορίσω την προστιθέμενη επένδυση στο μεσαίο ράφι όταν κόβω το σκάφος μου), ωστόσο, το έχω επιλύσει αργότερα με ένα ακόμη κομμάτι 1 x 2 “στο πάτωμα για να επιταχύνει τα πράγματα μακριά.

Μπορείτε να δείτε παραπάνω ότι έβγαλα σε μερικά κομμάτια ξύλου στην πλάτη, καθώς και πλευρικούς τοίχους για το μεσαίο ράφι για να ξεκουραστεί. Αυτό είναι, δεδομένου ότι ο κατακόρυφος διαιρέτης δεν πηγαίνει όλη τη μέθοδο πίσω στον τοίχο (για να αφήσει κάποια πρόσβαση στο πλυντήριο καθώς και στον αγωγό στεγνωτηρίου).

Μιλώντας για αυτό, ενημέρωσα τον παλιό μας αγωγό ξηραντήρα αλουμινίου σε μια ασφαλέστερη άκαμπτη έκδοση All-Aluminum από το Lowe’s (αφού ακούμε ότι είναι λιγότερο από ένα τερματισμό κινδύνου). Ήταν ένας απλός διακόπτης (αφαιρέστε τον άλλο τύπο, σφίξτε νέο νέο σε θέση με μεταλλικούς σφιγκτήρες καθώς και μεταλλικό κομμάτι τοίχου, αυτό είναι).

ΑυτήνΤο E είναι ο κορυφαίος διαιρέτης που είναι τώρα συνδεδεμένος, όπως και ο κάτω τύπος. Παρατηρήστε ακριβώς πώς έχει επιστρέψει για να είναι ακόμη και με το παράθυρο; Αυτό κάνει πολύ πιο νόημα τώρα; Είναι ένα είδος προφίλ δύο επιπέδων, ώστε να χρησιμοποιεί όλο το βάθος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να επικαλύπτεται παράξενα το παράθυρο.

Όσο για τα υπόλοιπα ράφια, τα επιθυμήσαμε να είναι ρυθμιζόμενα καθώς και αφαιρούμενα. ρυθμιζόμενο επειδή, σε ορισμένες περιπτώσεις, θέλετε να αλλάξετε τα ράφια σας dagnabbit. Αφαιρούμενο δεδομένου ότι θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πρόσβαση στο πίσω μέρος του πλυντηρίου/στεγνωτηρίου εάν είναι απαίτηση. Έτσι αγόρασα τέσσερα μήκη 6ft μεταλλικών διαδρομών στο House Depot (ακριβώς το ίδιο είδος που έχουμε στα ενσωματωμένα μας, καθώς και στο Master Closet), καθώς και να τους έριχναν με μεταλλικούς κοπτήρες στα καλύτερα μήκη.

Η περιοχή μεταξύ του διαιρέτη καθώς και του τοίχου διαμορφώθηκε όσο ήταν ένα smidge μεγαλύτερο από τα κομμάτια ράφι 1 x 12 “, έτσι πρόσθεσα μερικά επιπλέον 1 x 2s για να γεφυρώσουν το κενό. Μακροπρόθεσμα, πιστεύω ότι αυτό κάνει πραγματικά τα μεταλλικά κομμάτια πολύ πιο προστατευμένα (αφού διαφορετικά θα ήταν απλά καρφωμένα σε γυψοσανίδα). Έτσι ίσως ένα ευχαριστημένο ατύχημα;

Δεν είναι τόσο ευχαριστημένο ατύχημα; Συνειδητοποιώντας σε αυτό το σημείο ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζωγραφίσουμε όλο το ξύλο στη θέση του. Έτσι, τα πάντα ήρθαν, ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ό, τι πολύ πιο εύκολα. Τα σπουδαία νέα είναι ότι ήταν αρκετά γρήγορο και απλό να βγούμε έξω, το οποίο θα εκτιμηθεί αν ποτέ πρέπει να μάθει για κάποια σημαντική συντήρηση συσκευών.

Στο Sunroom (ο χώρος του πλυντηρίου είναι και λίγα για να προσπαθήσουμε να ζωγραφίσουμε αυτά τα τεράστια κομμάτια) χρησιμοποιήσαμε δύο γρήγορες στρώσεις του Primer (Kilz No-Voc) που συμμορφώθηκαν με δύο στρώσεις λευκού χρώματος (Olympic Premium No-Voc Semi-Gloss Off-the-shelf White Paint) σε όλο το πλαίσιο για τα ενσωματωμένα για να βεβαιωθούμε ότι πήραμε το λευκό λευκό μας χωρίς καμία αιμορραγία ξύλου που συμβαίνει. Ωστόσο, μετά τη ζωγραφική, τα ράφια με μόλις δύο στρώσεις του χρώματος την επόμενη μέρα (χωρίς αστάρι) συνειδητοποιήσαμε ότι πιθανότατα θα ήταν ωραία χωρίς αστάρι στο πλαίσιο. Ω καλά. Σίγουρα δεν έβλαψε.

Ω, όπως και εγώ, επίσης, ζωγραφίσαμε εκείνο το πλευρικό τοίχο στο καλύτερο λευκό (για να φανεί πολύ περισσότερο σαν να ήταν μέρος του βιβλιοθήκη). Ωστόσο, αφήσαμε το πίσω μέρος μόνο για ένα πλάνο χρώματος που θα έβλεπε με τα ράφια.

Στη συνέχεια, επανεγκαταστήσαμε τα πάντα, καρφωμένα στα μεταλλικά ράφια μου, πρόσθεσα τα κλιπ, καθώς και τα πήρα για ένα γύρισμα.

Στο κάτω μισό πρόσθεσα επίσης λίγο χείλος στο πίσω μέρος του ράφι, σε αντίθεση με την κορυφή, δεν πηγαίνουν όλη τη μέθοδο στον τοίχο. Αυτό θα αποφύγει ιδανικά τα πράγματα από την απομάκρυνση, καθώς και για να χαθεί πίσω εκεί. Ωστόσο, αν κάτι γλιστρήσει εκεί πάνω από το χείλος με κάποιο τρόπο, μπορούμε ακόμα να το ανακτήσουμε χάρη στα ράφια που είναι αφαιρούμενα.

Αλλά επαρκής “πώς το αναπτύξαμε” mumbo jumbo. Ας επιθεωρήσουμε το ολοκληρωμένο προϊόν:

Αυτός ο χώρος 2 “μεταξύ των συσκευών καθώς και του ράφι ήταν σκόπιμος για να εξασφαλιστεί ότι όταν το πλυντήριο ξεκινά τα πράγματα που ξεκίνησαν στα ράφια δεν ξεκινούν το A-Knockin (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Στην πραγματικότητα, αυτό είναι πραγματικά αυτό που εννοώ. Δεν είναι ευφημισμός.

Βεβαίως, δεν είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο όταν είναι άδειο (πιστεύω ότι θα είχα ευνοήσει την εμφάνιση των σταθερών ράφια μεγέθους όλων των σημείων). Ωστόσο, η λειτουργία των ρυθμιζόμενων ραφιών έκανε πολύ μεγαλύτερη αίσθηση, καθώς και τώρα μπορούμε να αποθηκεύσουμε κάτι λίγο, καθώς και κάτι ψηλό χωρίς να φουσκώνουμε ότι τα πράγματα δεν θα ταιριάζουν.

Και δεν υπάρχει καμία απόρριψη ότι έχουμε κερδίσει μια μεγάλη περιοχή αποθήκευσης όταν αφορά το μέγιστο βάθος που εργαζόμασταν δύσκολο να αποκτήσουμε. Δεν έχουμε καταλάβει όλα αυτά που θα βάλουμε εδώ (εκτός από το προφανές απορρυπαντικό, το σίδερο κ.λπ. – ίσως ένα καλάθι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γάντια και κασκόλ χειμερινής περιόδου, καθώς και μεγαλύτερο για σαγιονάρες και σανδάλια). Ακριβώς για τη διασκέδαση ο Sherry προχώρησε, καθώς και το φανταζόταν λίγο με μερικούς – το μαντέψατε – καλάθια.

Μαζί με μερικά άλλα πράγματα που είχαμε ήδη (αρχεία περιοδικών, ένα κύπελλο, ένα βάζο γεμάτο από clothespins κ.λπ.).

Είμαστε παίζοντας με την έννοια αυτού του τερματισμού να είναι η νέα μας περιοχή μείωσης για ταχυδρομείο, κουπόνια, καθώς και άλλα Miscellany. Έτσι ίσως θα φανεί έτσι μακροπρόθεσμα;

Όσο για τα έξοδα σε αυτό, ήταν σίγουρα πολύ περισσότερο από ό, τι αν είχαμε πάει με μια μη-τεράστια υπάρχουσα υπηρεσία (όπως αυτή η στενότερη, ρηχή έκδοση από την IKEA). Ωστόσο, πιστεύουμε εντελώς ότι αξίζει να πάρουμε κάτι που φαίνεται πολύ πιο απρόσκοπτο καθώς και πραγματικά αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής (έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες πλάτος καθώς και το βάθος, καθώς και να αλλάξουμε τα ράφια για να τα εξατομικεύσουν ακόμη και περισσότερο κάθε φορά που απαιτείται είναι). Ακολουθεί η κατανομή του σχεδίου προϋπολογισμού:

Ξύλο (από το House Depot & Lowe’s): $ 59

Metal Shelf Tracks & Shelf Clips (από το House Depot): 15 $

Primer & Paint (Kilz No-Voc Primer & Olympic No-Voc Paint): ήδη ανήκει

Καλάθια, αρχεία περιοδικών, το μπολ κ.λπ.: ήδη ανήκει

Σύνολο: 74 $

Ω, καθώς και ο αγωγός μετατόπισης του στεγνωτηρίου αλουμινίου ήταν 10 $ από το Lowe’μικρό.

Όσο για τη λίστα των εργασιών μας, αυτές τις μέρες μοιάζει πολύ περισσότερο με αυτό:

Ζωγραφίστε το περίεργο καφέ τρίμηνο γύρω από το γυαλιστερό λευκό

Επαναλάβετε όλα τα dinged επάνω επένδυση (επίσης σε ημι-γυαλιστερό λευκό)

Ζωγραφίζω τους τοίχους

Αντικαταστήστε τον σωλήνα στεγνωτηρίου μας με ασφαλέστερο All-Metal

Προσθέστε ρυθμιζόμενα ενσωματωμένα ράφια σε αυτή τη γωνιά δίπλα στο στοιβαγμένο πλυντήριο και το στεγνωτήριο

Αντικαταστήστε τους μεντεσέδες καθώς και τα κουμπιά στο επάνω ντουλάπι

Αποκτήστε ένα νέο φωτιστικό <- DIY κάτι; Ίσως ένας μικρός πολυέλαιος; Προσθέστε μια επεξεργασία παραθύρων (ίσως ένα σπιτικό;) Προσθέστε άλλη πρακτική αποθήκευση κοντά στην πόρτα για παπούτσια, λουρί του Burger κ.λπ. Κρεμάστε κάποια τέχνη για να το κρατήσετε χαρούμενο καθώς και να αποκρύψετε το τεράστιο μεταλλικό κουτί ασφαλειών Παρόλο που είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου, αισθανόμαστε πολύ μεγάλοι από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η περιοχή έχει ήδη περάσει από αυτό ... …σ 'αυτό: Όσο για το πού θα αποθηκεύσουμε τον πίνακα σιδερώματος- έχουμε ένα σχέδιο για αυτό. Πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για να βρούμε αφού αντιμετωπίσουμε αυτό (θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί πρώτα, haha). Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να ακούσουμε ποια υπηρεσία αποθήκευσης αγαπάτε (ή τη λαχτάρα μετά) στο χώρο πλυντηρίων σας. Έχετε μερικά υπέροχα ντουλάπια ή συρτάρια; Ένα φοβερό πτυσσόμενο ράφι ξήρανσης ή σιδερώματος; Το εξαιρετικά δικό σου νεροχύτη πλυντηρίου; Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν μερικοί χώροι πλυντηρίου εκεί έξω, οπότε ας το ακούσουμε. Περισσότερα μηνύματα από την Young Home Love