Home & Living

Τα συστήματα οικολογικής θερότητας με μια συστροφή

μετά από πολλά χρόνια ως μηχανικός παραγωγής, ο Patrick Littlehales άρχισε να δημιουργεί τα δικά του συστήματα οικολογικής θέρμανσης.

Ισχυρίζεται ότι πολλές από τις εγκαταστάσεις που έχει αναπτύξει και εγκαταστήσει την τελευταία δεκαετία καταλήγουν ως συστήματα «μηδενικού κόστους», τα οποία επιστρέφουν πραγματικά ένα ετήσιο κέρδος στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ένας καταναγκαστικός εφευρέτης, περιγράφει τις εγκαταστάσεις του ως τυπικά ενσωματώνοντας μια «αρχική συστροφή» που τους βάζει στην αιχμή της τεχνολογίας θέρμανσης.

Πολλά από τα έργα του αφορούσαν την επισκευή παλιών συστημάτων που απλά δεν έχουν νόημα στο σύγχρονο πλαίσιο και το κόστος «πάρα πολύ για να τρέξει».

Ο χρόνος του Patrick αναλαμβάνεται τώρα με τη συμβουλευτική και την προμήθεια δεξαμενών και σόμπων «σωστά καθορισμένων» είναι τώρα η κύρια κατοχή του μαζί με σεμινάρια θέρμανσης που ήταν δημοφιλή σε αντιπροσώπους από όλη την Ευρώπη.

Τον ζητήσαμε να συζητήσει αυτό την άποψη θέρμανσης που βασίζεται σε αυτά τα συστήματα …

Μια αντλία θερμότητας και κάποια p.v. Οι ηλιακοί συλλέκτες μπορούν να προσφέρουν εντελώς δωρεάν θέρμανση και ζεστό νερό – πολύ περισσότερο ή λιγότερο.

Οι τιμές συνεχίζουν να πέφτουν και τώρα πληρώνει για να δανειστεί τα χρήματα για να οδηγήσει εκτός δικτύου. Καθώς αυτό γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, το πλέγμα θα απελευθερωθεί εντελώς εξαιρετικά. Το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο μείγμα θα αυξηθεί φυσικά και τα νέα πυρηνικά εργοστάσια θα είναι περιττές πριν ολοκληρωθούν.

Οι συναρπαστικές στιγμές μπροστά, αλλά οι αντλίες θερμότητας προκαλούν πράγματα (χαμηλή θερμοκρασία, υψηλά ποσοστά ροής) και θα χρειαστεί να πιέσουμε το κουμπί επαναφοράς στις ιδέες θέρμανσης, ειδικά αν θέλουμε να ενσωματώσουμε άλλες πηγές.

Η αποθήκευση ενέργειας και η εξομάλυνση μπορούν να επιτευχθούν φθηνά και αποτελεσματικά με ένα ζευγάρι δεξαμενών νερού. Χρησιμοποιώντας ένα ζεστό δεξαμενή και ένα εκπληκτικό ανοίγει δυνατότητες, για παράδειγμα μια θέρμανση δύο σταδίων για εγχώριο ζεστό νερό, εγχώριο ζεστό νερό που διατηρείται σε υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολική έξοδο ενέργεια και δεξαμενές και πολλά άλλα.

Το αρχικό σύστημα θέρμανσης συστροφής είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την αυτοματοποίηση του σπιτιού και όχι μόνο για τις αντλίες θερμότητας, οπότε τώρα είναι η ώρα να ζητήσετε αλλαγές αν δεν βλέπετε τι θέλετε.

Διαβάστε πολύ περισσότερα στο OriginalTWist.com

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1
Eco-Worthy 100 Watt 12V Solar Panels Kit + 20A Controller Charge για σύστημα μπαταρίας 12 Volt 12 Volt
576 κριτικές
135,99 £
Αγορά στο Amazon

2
Eco-Worthy 100W Solar Panel Kit Off-Grid System: 100W 12V μονοκρυσταλλικό ηλιακό πάνελ με 20α …
354 κριτικές
129,99 £
Αγορά στο Amazon

3
Κιτ ηλιακής πάνελ 100 Watt 12 Volt Μονοκρυσταλλικό σύστημα πλέγματος για σπίτια RV Boat + 20A 12V/24V LCD …
485 κριτικές
139,99 £
Αγορά στο Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest7
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΠερισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product