Home & Living

Ο διαγωνισμός σταθμών χειμερινής περιόδου του Τορόντο αποκαλύπτει τα νικηφόρα σχέδια

ένα κανό που εκπέμπει ατμό, ένα συνθετικό θόλο με επένδυση και μια διαφανή σάουνα είναι μεταξύ των επτά νικηφόρων σχεδίων του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού χειμερινών σταθμών. Ελάτε Φεβρουάριος, οι διαδραστικές εγκαταστάσεις τέχνης θα διακοσμήσουν την άκρη της ακτογραμμής του Τορόντο.

Ξεκίνησε πέρυσι από τους αρχιτέκτονες στο Raw Design, ο διαγωνισμός καλεί οποιονδήποτε να ανανεώσει ένα σταθμό ναυαγοσώστης σε ένα βραχυπρόθεσμο περίπτερο σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους κατοίκους του Τορόντο να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο της χειμερινής περιόδου. Φέτος, οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές κλήθηκαν να ανταποκριθούν στους σοβαρούς χειμώνες του Οντάριο κάτω από το πάγωμα/απόψυξη του θέματος. Εδώ είναι μερικά από τα νικητήρια σχέδια.

Ένα από τα τρία σχολικά έργα-το Steam Canoe από μια ομάδα από το πανεπιστήμιο OCAD.
Οι επισκέπτες μπορούν να ανεβαίνουν μια σκάλα στην κοιλιά μιας αρκούδας από τους Caitlin Brown, Wayne Garrett και Lane Shordee του Κάλγκαρι, για να βρουν ένα θολωτό εσωτερικό με γούνα.
Η σάουνα από την Claire Furnley και τον James Fox από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια πραγματική θερμαινόμενη σάουνα με μια σύγχρονη, διαφανή πρόσοψη.
Η ροή από τον Calvin Fung και τον Victor Huynh είναι ένα καταφύγιο μονάδων σε σχήμα 3-D που ερμηνεύουν τον κρύσταλλο πάγου.
Οι επτά δομές θα εγκατασταθούν γύρω από πύργους ναυαγοσώστης από το Woodbine προς τη Victoria Park Avenue στο Τορόντο, από τις 15 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι τις 20 Μαρτίου.