Uncategorized

Ο Niveus εισάγει τη ζώνη Multi-Room Media Player

παραγωγούς υψηλής τεχνολογίας κέντρων μέσων μαζικής ενημέρωσης υψηλής ποιότητας-Niveus, μόλις εισήγαγε τη νέα λύση “Multi-Orroom Media”. Η συσκευή Core 2 Duo Powered σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με αρκετές ζώνες για να παίξετε τα μέσα σας σε οποιοδήποτε είδος χώρου του σπιτιού. Είναι το μικρό στοιχείο τύπου, καθώς και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου θα γοητεύουν καθώς και με την αναπτυγμένη του σε φορτίο φορτίου Blu-ray player έχει μια πορεία στον διαγωνισμό. Ξεκινώντας από $ 1.500 δεν είναι ακόμα ακριβώς φθηνό, όσο σίγουρα ενδιαφέρον. βίντεο καθώς και πλήρη απελευθέρωση μετά το άλμα.

Το Niveus Media είναι στην ευχάριστη θέση να εισαγάγει το νέο player media “ζώνη”. Διαθέτοντας τη βιβλιοθήκη ταινιών Niveus, καθώς και άλλα ιδιόκτητα χαρακτηριστικά Niveus, η ζώνη παρέχει αναβαθμισμένη DVD καθώς και εγγενείς ταινίες Blu-ray 1080p σε οποιοδήποτε είδος χώρου του σπιτιού. Η ομαδοποιημένη βιβλιοθήκη μουσικής και εικόνων μετασχηματίζεται με την τηλεόραση υψηλής σημασίας σε μια εικόνα υψηλής ανάλυσης καθώς και το κοινό slideshow που έχει οριστεί στο soundtrack των προτιμώμενων μελωδιών σας. Η ζώνη είναι επίσης συμβατή με ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση, επιτρέποντας στους πελάτες να προσθέτουν ένα τρίτο tuner εορτασμού τηλεόρασης για επιπλέον ψηφιακή λειτουργικότητα εγγραφής βίντεο.

Το multi-room ισούται με πολλαπλές ζωνές. Με αρκετές ζώνες είναι απλό να παραχθεί αυτή η υπέρτατη λύση ολόκληρου του σπιτιού. Οι ζώνες μπορούν να μοιράζονται υλικό μεταξύ τους, εκτός από την εμφάνιση κεντρικών λύσεων αποθήκευσης μέσων. Απλά βάλτε, αν είναι στο δίκτυο του σπιτιού ή σε μια ζώνη, μπορείτε να αναζητήσετε καθώς και να απολαύσετε το υλικό σας σε οποιοδήποτε είδος ζώνης Niveus.

Όταν αφορά την αναπαραγωγή δικτυακών μέσων ενημέρωσης, η απόδοση και το στυλ έχει σημασία. Η ζώνη Niveus χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη επεξεργασία Duo 2 duo της Intel Core 2, καθώς και προσφέρει ισχυρές διασυνδέσεις όπως το HDMI 1.3, καθώς και το esata για επιπλέον αποθήκευση. Από μια πτυχή στυλ, η ζώνη Niveus διαθέτει ένα καθαρισμένο πλαίσιο αλουμινίου που τονίζεται από ένα μπροστινό μέρος, με τόνους τόνους Blu-ray/DVD. Επιπλέον, το συμπαγές στοιχείο τύπου της ζώνης (6 “x6” x2 “) επιτρέπει την τοποθέτηση σχεδόν οπουδήποτε και γύρω από το σπίτι. Η ζώνη έχει αναπτυχθεί για να παρέχει στην εξουσία, χωρίς να διακυβεύεται ο λογαριασμός σας. Σε πλήρες φορτίο, η ζώνη καταναλώνει λιγότερο από 50 watts ισχύος.

Σε αντίθεση με ορισμένες ιδιόκτητες λύσεις πολλαπλών δωματίων, η ζώνη είναι συμβατή με μια ευρεία ποικιλία ψηφιακών προϊόντων, όπως: ψηφιακούς δέκτες καλωδιακής τηλεόρασης, ασύρματα πληκτρολόγια, αποθηκευτικό χώρο που συνδέονται με δίκτυο, τηλεχειριστήρια, καθώς και περισσότερα. Ο Niveus πιστεύει στην ανοιχτή αρχιτεκτονική, καθώς και για τον λόγο αυτό οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη ζώνη με τους δύο διακομιστές μέσων Niveus, εκτός από τους υπάρχοντες υπολογιστές στο σπίτι

Είναι όλα σχετικά με την κοινότητα. Ο Niveus επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας γειτονιάς γύρω από τη ζώνη. Είτε ένας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του Niveus είτε ένας ενθουσιώδης πελάτης, τα άτομα της ζώνης μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στα πρόσφατα εισαγόμενα φόρουμ Niveus. Πρόκειται για την γρήγορη λήψη απαντήσεων, καθώς και η γειτονιά μπορεί να βοηθήσει. Τα άτομα της ζώνης Niveus θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πρώιμες εφαρμογές λογισμικού που αναπτύσσεται
Τα ιδιόκτητα χαρακτηριστικά Niveus, εκτός από την πρόσβαση σε πλήρη σουίτα χαρακτηριστικών που ανακαλύφθηκαν στα εργαστήρια εφαρμογών λογισμικού Niveus. Καθώς ο Niveus ετοιμάζει νέες εκδόσεις του λογισμικού της, η γειτονιά ζώνης θα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά σχόλια καθώς και να αλληλεπιδράσει άμεσα με την ομάδα προόδου του Niveus.

Διατίθεται για αγορά σε όλο τον κόσμο σήμερα από το Niveus.com καθώς και για την επιλογή Εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Niveus, η ζώνη είναι η πολυεπίπεδη υπηρεσία μέσων ενημέρωσης του Niveus. Από $ 1499 ανά ζώνη, οι πελάτες καθώς και οι αντιπροσωπείες έχουν τώρα ένα βασικό δομικό στοιχείο για την παραγωγή ενός ισχυρού δικτύου μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου οι ταινίες, η μουσική, οι εικόνες είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε είδος χώρου του σπιτιού. Η ζώνη αντιπροσωπεύει πολλές πρόσφατες προσθήκη της Niveus Media στη βραβευμένη σειρά των λύσεων Media. Με πάνω από 6 χρόνια εμπειρίας καθώς και ανάπτυξη καινοτομίας, η Niveus Media βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των λύσεων δικτυακών λύσεων που έχουν δίκτυα μέσων. ”

Niveus.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη