Uncategorized

8 Εκπληκτικές έννοιες δώρων διακοπών

Εάν η προετοιμασία των διακοπών σας περιλαμβάνει κανονικά να πάρει το ίδιο ίδιο παλιό kitschy περιτύλιγμα καθώς και κορδέλες, κρατήστε το ιδανικό εκεί. Ακριβώς εδώ είναι οκτώ έξυπνες έννοιες για να βάλετε ένα υψηλό σχεδιασμό περιστροφής στο παιχνίδι σας με δώρο.

Περάστε το προβλέψιμο τόξο υπέρ των σύνθετων κορυφαίων χαρτιού. Η σφαίρα που είναι φτιαγμένη είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό χαρτιού καθώς και ημερήσιου χαρτιού υπολογιστών, ενώ το Spiky Star βασίζεται σε μια τυπική πολωνική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Θα αυξήσουν στιγμιαία ακόμη και το πιο θεμελιώδες χαρτί περιτυλίγματος, καθώς και μπορούν επίσης να διπλασιάσουν τα στολίδια δέντρων – έτσι ώστε να αισθάνονται σαν ένα επιπλέον δώρο.

Για πλήρεις οδηγίες, κάντε κλικ εδώ.

Αυτή η θαυμάσια κάρτες τοποθεσίας λαβής είναι μια διασκεδαστική μέθοδος για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες, καθώς και να κάνουν διπλή εργασία ως εορταστικές ευνοεί. Επιλέξτε το Cardstock σε ένα χαρούμενο συνδυασμό-πήγαμε με μια βικτοριανή επιλογή από γήινα παστέλ-καθώς και χρησιμοποιώντας μια ιδιόμορφη γροθιά σε χαρτί χαμηλού κόστους προσδιορίζει για μια διασκέδαση ολοκλήρωση της αφής.

Για πλήρεις οδηγίες, κάντε κλικ εδώ.

Ένα σακουλάκι εμπνευσμένο από τη λογοτεχνία είναι η καλύτερη μέθοδος για να δεσμεύσετε ένα μικρό δώρο ή δωροκάρτα. Χρησιμοποιήσαμε σελίδες από ένα παλιό βιβλίο που ανακαλύφθηκε σε μια πώληση γκαράζ, ωστόσο ίσως να φωτοτυπήσει μια σελίδα από ένα προτιμώμενο checked σε χαρτί περγαμηνής, στη συνέχεια να το χάσετε για μια vintage εμφάνιση.

Για να χτυπήσετε τσάι, σελίδες με κηλίδες με υγρή τσάντα τσαγιού, φροντίζοντας να μην αφήσετε κανένα είδος λευκών σημείων. Θα απαιτήσετε δύο σελίδες για κάθε σακουλάκι. Τοποθετήστε κάθε σελίδα, ώστε να υπάρχει περιθώριο 1/2 “γύρω από το κείμενο. Στρώστε τις δύο σελίδες κείμενο από την πλευρά του κειμένου, στη συνέχεια ραφή κατά μήκος των πλευρών καθώς και κάτω, αφήνοντας την κορυφή ανοιχτή. Τραβήξτε μια τρύπα στην κορυφή, στη συνέχεια συνδέστε με ένα μικρό κομμάτι κορδέλας.

Αντί να γεμίσετε ένα πιστοποιητικό δώρου σε ένα φάκελο, μετακινήστε το χαρτί καθώς και εισάγετε σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα με φελλό.

Γύρισαμε με μεταλλικούς ανεμιστήρες χαρτιού σε πολυτελή toppers σε ένα απίστευτα απλό βήμα: απλώς παρατείνετε εντελώς τον ανεμιστήρα καθώς και κολλήστε τα δύο άκρα μαζί. Συνδεθείτε σε κιβώτια Beribboned καθώς και έχετε τελειώσει.

Το χαρτί Kraft είναι το καλύτερο σκηνικό για ένα mod, αριστούργημα Washi-Tape. Αποκτήστε ταινία σε διαφορετικά πλάτη καθώς και χρώματα, στη συνέχεια, δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο. Συμβουλή: Προσθέστε κάποια συμβολοσειρά για λίγο δομή καθώς και μην αισθάνεστε περιορισμένα σε σχέδια που μοιάζουν με πλέγμα.

Τυλίξτε τα κουτιά σε απλό, συμπαγές χαρτί – το χαρτί kraft είναι κλασικό, ωστόσο το ουρανό μπλε, το βαθύ κόκκινο ή ένα πολύ χρωματικό έργο πεπόνι, επίσης – και στη συνέχεια προσθέστε στρώματα κορδέλας σε ζουμερά χρώματα καθώς και διαφορετικά πλάτη για μια ειδική λαβή χαρούμενη περιτύλιξη.

Εδώ είναι μια δημιουργική μέθοδος για την παροχή θεμελιωδών τσάντες δώρων χαρτιού μια πολυτελή αναβάθμιση: πολύ προσεκτικά εξαλείφει τις λαβές καθώς και για να απορρίψει, στη συνέχεια, βιδώστε ένα κομμάτι μεταξένιας κορδέλας με τις τρύπες σε κάθε πλευρά, κόβοντας κάθε άκρο για να παράγει μια νέα λαβή. Πήγαμε με πλούσια κορδέλα κοσμημάτων, ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε offcuts από άλλα δώρα ή να πασπαλίζετε σε ένα ειδικό μοτίβο.