Home & Living

Η Cedia αποκαλύπτει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για το ISE 2017

CEDIA, εταίροι κοινής επιχείρησης ολοκληρωμένων συστημάτων Europe (6-10 Φεβρουαρίου 2017, Rai Amsterdam), ανακοίνωσε ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ISE 2017, που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τις τεχνικές δεξιότητες και να βοηθήσει την οδήγηση Βελτιώσεις επιχειρήσεων για τους επαγγελματίες της τεχνολογίας στο σπίτι σε ολόκληρη την περιοχή…

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 30 προπονήσεις υψηλής ποιότητας σε διάστημα τεσσάρων ημερών στο RAI στο Άμστερνταμ, καλύπτοντας ένα τεράστιο και ποικίλο εύρος θεμάτων. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να προχωρήσουν στη σταδιοδρομία τους, λαμβάνοντας τις εξαιρετικά σεβαστές τεχνικές ηλεκτρονικών συστημάτων της Cedia (ESC-T), Designer (ESC-D) και εξετάσεις πιστοποίησης ειδικών δικτύωσης (ESC-N). Όλα τα μέρη στο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης του ISE 2017 της CEDIA είναι διαθέσιμα για προ-κράτηση, με τους συμμετέχοντες να μπορούν να επωφεληθούν από ένα έκπτωση ISE 2017 Pass Pass, που έχει την είσοδο σε απεριόριστες εκπαιδευτικές συνεδρίες Cedia κατά την εκδήλωση (εξαιρέσεις ισχύουν) σε μια χαμηλή τιμή πουλιών ύψους € 275 για τα μέλη της Cedia, (€ 350 για μέλη εκτός της Cedia). Οι μεμονωμένες τάξεις από το πρόγραμμα κατάρτισης Cedia ISE 2017 είναι επίσης διαθέσιμα για τους συμμετέχοντες να λάβουν τις τιμές των a la carte. Αυτές οι εξαιρετικές τιμές ισχύουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2017.

“Το ISE 2017 είναι ο νούμερο ένα προορισμός για την οικιακή τεχνολογική εκπαίδευση στο EMEA”, λέει ο Simon Buddle, διευθυντής εκπαίδευσης της Cedia. “Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιτύχουν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική τους εξέλιξη, λαμβάνοντας εκπαίδευση Cedia στην εκδήλωση. Έχουμε μια συναρπαστική γκάμα μαθημάτων, παρέχοντας απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις αναδυόμενες τάσεις, τις νέες τεχνολογίες και τις επιχειρηματικές πρακτικές και παραδίδονται από εξαιρετικούς, πολύ γνωστούς παρουσιαστές. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να προωθήσουν την καριέρα τους, κάνοντας σημαντικές εξετάσεις πιστοποίησης CEDIA. Με ένα τόσο θαυμάσιο πρόγραμμα που προσφέρεται και μια τέτοια υπέροχη συμφωνία που διατίθεται με τα περάσματα κατάρτισης ISE 2017, παροτρύνω τους επαγγελματίες της τεχνολογίας του σπιτιού να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους στο Άμστερνταμ και να κάνουν κράτηση για αυτά τα εξαιρετικά μαθήματα κατάρτισης της Cedia σήμερα ».

Από την άποψη της τεχνολογίας, τα μαθήματα θα καλύψουν τις καινοτομίες που θα οδηγήσουν στο δρόμο μας με μια σειρά από εντυπωσιακούς εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rich Green, Michael Heiss, Peter Aylett, Richard Hollinshead και Guy Singleton. Η Cedia Education στο ISE 2017 θα Earnattendees One CEU (Μονάδα Εκπαίδευσης Cedia) ανά ώρα κατάρτισης, παρέχοντας μια διαδρομή για τη διατήρηση της πιστοποίησης της CEDIA.

Τα κυριότερα σημεία της εκπαίδευσης περιλαμβάνουν ένα μάθημα σχεδιασμού κινηματογράφου πλήρους ημέρας, μια συνάντηση κατασκευής rack-building πλήρους ημέρας και ένα προηγμένο μάθημα δικτύωσης. Θα υπάρξουν επίσης συνεδρίες σχετικά με την ολοκλήρωση της τεχνολογίας για τα superyachts, την απομακρυσμένη διαχείριση, τα ανακατασκευασμένα έσοδα, τον εντυπωσιακό ήχο, τη σκέψη σχεδιασμού, τον ήχο hi-definition, τον φωνητικό έλεγχο και πολλά άλλα.

Μια άλλη ξεχωριστή πτυχή του εκπαιδευτικού προγράμματος Cedia θα είναι η συμμετοχή του γνωστού αμερικανικού επιχειρηματικού γκουρού Leslie Shiner. Η Leslie θα παρουσιάσει για πρώτη φορά συνεδρίες στο ISE, συμπεριλαμβανομένων:

Προειδοποίηση! Αποφύγετε αυτά τα 10 απλά πράγματα που μπορούν να σας βάλουν εκτός επιχείρησης

Κατανόηση της εργασίας, του κόστους, της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας

“Εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι σκληρότερα” εργαστήριο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Για να αγοράσετε το Pass Training Pass για το ISE 2017 για την εκπαίδευση Cedia ή να κάνετε κρατήσεις για μεμονωμένα μαθήματα κατάρτισης και εξετάσεις πιστοποίησης, παρακαλούμε δείτε το www.iseurope.org.

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη