Home & Living

Αυτό είναι που εμφανίζεται ένα condo $ 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπρούκλιν

για τους διαστημικούς νέους Yorkers στην περιήγηση της γνήσιας περιουσίας, το μπερδεμένο ισχίο του Williamsburg, Μπρούκλιν, είναι ένα ευπρόσδεκτο καταφύγιο-ωστόσο έρχεται σε τιμή. Σύμφωνα με την Streeteasy, η μέση πώληση ενός σπιτιού στο Ουίλιαμσμπουργκ είναι $ 850 εκατομμύρια ΗΠΑ και μοιράζουμε μια ματιά σε αυτό που μπορείτε να πάρετε για ακριβώς πάνω από αυτή την τιμή. Ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, ενός μπανιέρα στην γοητευτική ιστορική κοινότητα Greenpoint μόλις πρόσφατα παρέχεται για $ 875K US (η οποία ισοδυναμεί με περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια CAD). Με φανταστικό φυσικό φως, ένα κύριο υπνοδωμάτιο μεγάλο για να ταιριάζει σε ένα κρεβάτι king-size, καθώς και μια περιοχή κουζίνας μεγαλύτερο από το μέγεθος ενός παπουτσιού, μπορεί να μην είναι brownstone, ωστόσο είναι πολύ η ιδέα του New Yorkers για ένα όνειρο Σπίτι.

Μια κόκκινη πρόσοψη από τούβλα με μια υγιή δόση πατίνας καταγράφει αυτή την πεμπτουσία αισθητική της Νέας Υόρκης.

Μια ευγενική είσοδος, η είσοδος είναι ένα φιλικό καλωσόρισμα στο condo, το οποίο έχει μια σπιτική αίσθηση.

Τα ελαφριά ξύλινα δάπεδα καθώς και οι λευκοί τοίχοι κάνουν τη μέθοδο για τέλεια επίπλαση επί τάσης, όπως αποδεικνύεται από την παρούσα εγκατάσταση του χώρου.

Ιδανικό για πάρτι δείπνου, υπάρχει αρκετός χώρος για τραπεζαρία έξι ατόμων-καθώς φαίνεται ότι η περιοχή έχει μελλοντική για να φιλοξενήσει κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Τα φθαρμένα γκρίζα πλακάκια αμαξοστοιχίας παρέχουν στο χώρο της κουζίνας της λευκής κουζίνας μια αίσθηση του παλιού κόσμου. Μια λευκή χερσόνησος χρησιμοποιεί πολύ χώρο προετοιμασίας.

Μια θέα του χώρου διαμονής ανοιχτής αντίληψης εκθέτει την υψηλή ποιότητα του φυσικού φωτός, με τον ήλιο να ρέει και στα δύο άκρα του χώρου.

Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι πολύ περισσότερο από ευρύχωρο, με χώρο για ένα κρεβάτι king-size καθώς και από μερικά.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο για να μοιραστεί μεταξύ δύο bit.

Το μοναδικό ντους του condo μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή αναβάθμιση, ωστόσο δεν μπορείτε να νικήσετε την αφθονία του φυσικού φωτός.

Εδώ είναι μια ματιά στο σχέδιο του condo.