Uncategorized

Το 74% των καταναλωτών που δεν γνωρίζουν το Smart Home, το 19% δεν θέλουν απολύτως μία

νέα έρευνα από την Harris Interactive έφερε στο φως κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις για το έξυπνο σπίτι. Η μελέτη ανέφερε “ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα άνω των 1000 ερωτηθέντων του Ηνωμένου Βασιλείου” και αποκάλυψε ότι το 74% δεν γνωρίζει ότι η έξυπνη τεχνολογία στο σπίτι είναι ήδη διαθέσιμη και το 19% δεν θα είχε απολύτως ένα έξυπνο οικιακό σύστημα. Προκλήσεις και ευκαιρίες για τη βιομηχανία. Διαβάστε την πλήρη απελευθέρωση παρακάτω…

Τα έξυπνα οικιακά συστήματα είναι η τρέχουσα τεχνολογική πρόοδο που επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν και να ελέγχουν την κατανάλωση οικιακής κατανάλωσης ενέργειας, νερού, επικοινωνιών και απόδοσης χρησιμοποιώντας μια ποικιλία έξυπνων, συνδεδεμένων συσκευών – αλλά μόνο ένας στους 20 (5%) Ηνωμένους καταναλωτές λένε ότι θα απολύουν απολύτως Διεξάγετε ένα, σε σύγκριση με έναν στους πέντε (19%) που απολύτως δεν θα το έκανε.

Σύμφωνα με την έρευνα του Harris Interactive, ενός κορυφαίου οργανισμού έρευνας αγοράς, ο κύριος λόγος για τον οποίο τα έξυπνα οικιακά συστήματα δεν είναι δημοφιλή στους καταναλωτές είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα δύο πέμπτα (41%) των ερωτηθέντων ισχυρίζονται ότι δεν εξαρτώνται από κανέναν από τους τρέχοντες παρόχους υπηρεσιών τους (συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, ευρυζωνικών συνδέσεων, τηλεπικοινωνιών και οικιακής ασφάλειας) για να παραδώσουν ένα σύστημα που ενδεχομένως θα τους επιτρέψει να ελέγξουν και ως εκ τούτου μειώνουν, τους κατανάλωση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η έρευνα, η οποία εξέτασε ένα εθνικά αντιπροσωπευτικό δείγμα καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσε επίσης ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών (74%) δεν γνωρίζει ότι η έξυπνη τεχνολογία στο σπίτι είναι ήδη διαθέσιμη, σχεδόν το τρίτο (31%) πιστεύει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε χρόνια ή Πολύ περισσότερο για να αναπτυχθούν, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα (9%) δεν πιστεύουν ότι ένα έξυπνο σπίτι θα γίνει πραγματικότητα.

Οι καταναλωτές ανέφεραν την εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς των νοικοκυριών ως κρίσιμη προτεραιότητα, ωστόσο – οι μισοί από τους ερωτηθέντες (50%) θα χαρούν να προμηθεύουν όλες τις υπηρεσίες από τον ίδιο πάροχο, αν έκανε οικονομική λογική και παρόμοιο ποσοστό (52%) προσδιορίστε τα χρήματα εξοικονόμησης με ένα Λόγος για τη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας του νοικοκυριού τους πολύ πιο αποτελεσματικά.
Περαιτέρω ευρήματα από τη μελέτη περιλαμβάνουν:

Ο χρόνος εξοικονόμησης δεν αρκεί για να πείσει τους καταναλωτές για τα οφέλη των έξυπνων οικιακών συστημάτων, με λιγότερο από το ένα τρίτο (31%) έτοιμο να εξετάσει τη χρήση οποιωνδήποτε υπηρεσιών που θα τους εξοικονομήσουν χρόνο.
Οι τεχνολογικές εξελίξεις καθαυτές δεν έχουν ιδιαίτερη αξία για τους καταναλωτές, με μόνο ένα στα πέντε (21%) να αναφέρονται ως προτεραιότητα.
Πολύ το ίδιο όπως στο σπίτι τους, η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν χρησιμοποιούν συνδεδεμένες συσκευές ή εφαρμογές για να παρακολουθούν την υγεία και την ευημερία τους, με τα τρία πέμπτα (62%) να μην χρησιμοποιούν ενεργά την τεχνολογία, σε σύγκριση με λιγότερο από το ένα πέμπτο (17%) που τα χρησιμοποιούν τακτικά.

Ο Lee Langford, διευθυντής έρευνας στο Harris Interactive, σχολίασε: “Οι πάροχοι υπηρεσιών και άλλοι που θέλουν να λειτουργήσουν στον έξυπνο τεχνολογικό χώρο έχουν κάποιο τρόπο να πάνε για να εκπαιδεύσουν και να πείσουν το ευρύ κοινό για τα πιθανά οφέλη. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ανοιχτό πεδίο και οι πιο αξιόπιστοι πάροχοι είναι πολύ πιο πιθανό να είναι επιτυχείς μακροπρόθεσμα. ”
Η έκθεση αποτελεί μέρος των σειρών Power Power Series της Harris Interactive που προμηθεύουν μάρκες με τάσεις συγκριτικής αξιολόγησης ανταγωνιστών και ιδέες σχετικά με τις σχέσεις και τις εμπειρίες των πελατών. Η δύναμη του πελάτη δημιουργείται για να βοηθήσει τους οργανισμούς να κατανοήσουν πώς αλλάζουν οι αλληλεπιδράσεις των καταναλωτών με τα εμπορικά σήματα τους.

harris-interactive.co.uk

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη