Uncategorized

Στο εσωτερικό των πολλών σπιτιών του Ellen DeGeneres

αν είστε Ellen DeGeneres, η αγορά και η πώληση αρχοντικών πολλών εκατομμυρίων δολαρίων είναι ακριβώς αυτό που κάνετε την Τρίτη. Αλλά ακόμη και στην σπάνια ιστορία κατοικιών της Ellen, μερικές συμφωνίες ξεχωρίζουν-εκείνες όπου οι γνωμοί της A-List κάνουν εμφανίσεις επισκεπτών. Διαβάστε παρακάτω για τις λεπτομέρειες σχετικά με έξι από τις πολλές αγορές και πωλήσεις του Comedian/Talk Show Host/Design Guru.

Η Ellen αγόρασε αυτή τη ένωση δύο ιδίων για ένα αναφερόμενο $ 10 εκατομμύρια το 2005 και την πώλησε το 2007. Μετά από μια σειρά από ιδιοκτήτες D-List (όπως ο συχνός συνεργάτης του Ricky Gervais Stephen Merchant), η Ellen το αγόρασε για 8,75 εκατομμύρια δολάρια το 2014. Όπως και Τον Οκτώβριο του 2015, η Ellen και η σύζυγός της, Portia de Rossi, ενοικιάζουν το σπίτι στο Teen Idol-Turned-Solo Heartthrob Nick Jonas, ο οποίος είναι προφανώς ένας εξαιρετικός μισθωτής.

Αυτή η ένωση, η οποία διαθέτει ένα κύριο σπίτι 9.200 τετραγωνικών ποδιών και τρεις ξενώνες, δημιουργήθηκε από τέσσερα αγροτεμάχια, τα οποία η Ellen και η Portia άρχισαν να συσσωρεύονται το 2007. Το πρώτο αγοράστηκε από τον συν-δημιουργό Max Mutchnick του Will & Grace Max Mutchnick το 2007 για σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια. Αν και η Ellen και η Portia σημείωσαν το σπίτι για 49 εκατομμύρια δολάρια το φθινόπωρο του 2011, τελικά θα πήγαινε στο Ryan Seacrest για ένα αναφερόμενο 37 εκατομμύρια δολάρια.

Η Glamour Girl Interior Designer Kelly Wearstler ανήκε σε αυτό το Hal Levitt-Designed Stunner από το 2002 έως το 2006, πριν πουλήσει στους προγραμματιστές Bob Cort και Rosalie Swedlin για $ 9,9 εκατομμύρια. Η Ellen και η Portia το αγόρασαν το 2012 για κάπου στη γειτονιά των 17 εκατομμυρίων δολαρίων και γρήγορα κατέρρευσαν όλα τα στυλ του Hollywood Regency του Wearstler (απεικονίζονται) υπέρ μιας πολύ πιο συγκρατημένης αισθητικής. Το ζευγάρι το πούλησε το 2014.

Η Ellen αγόρασε το Tree House το 2004 για 1,2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το κράτησε μόνο για περίπου ένα χρόνο, οπότε το πούλησε στον παραγωγό David Weissman για 2,1 εκατομμύρια δολάρια. Περίπου ένα χρόνο μετά, ο Weissman πήρε μια σελίδα από το βιβλίο της, που πωλούσε σε μια καταμέτρηση σε συσχετισμό με τον ηθοποιό Heath Ledger. Μετά το θάνατο του Ledger πωλήθηκε στον ηθοποιό Adrian Bellani, ο οποίος στη συνέχεια το πούλησε στο αστέρι της Hunger Games Josh Hutcherson το 2012.

Η Ellen αγόρασε αυτή την ομορφιά των 4.000-sqaure-ποδιών της δεκαετίας του 1960, η οποία έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα λουτρά και θέα στο Point Mugu State Park από τη μία πλευρά και τον Ειρηνικό Ωκεανό από την άλλη, από τον Brad Pitt τον Δεκέμβριο του 2011 για 12 εκατομμύρια δολάρια… μόνο για να το πουλήσει Έξι μήνες αργότερα για 13 εκατομμύρια δολάρια.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones, τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Billy Haines και τον αρχιτέκτονα του τοπίου Garrett Eckbo για τους φιλανθρωπικούς Sidney και τον Frances Lasker Brody το 1949, αυτή η νεωτεριστική εικόνα είναι τυπικά ως ένα από τα καλύτερα σπίτια στο L.A. Ellen το αγόρασε τον Ιανουάριο του 2014 για πρακτικά $ 40 $ 40 εκατομμύρια, αλλά λίγους μήνες αργότερα, ο ιδρυτής της Napster Sean Parker ήρθε να καλέσει και κατέληξε να πωλεί. Για $ 55 εκατομμύρια. Όμορφα, Ε.