Home & Living

Νέο από το BDDW

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το έργο του New York Design Studio BDDW, δύο λέξεις θα έπρεπε να διαδώσουν κάποιο φως: ο καθρέφτης του καπετάνιου. Εάν δεν έχετε δει αυτό το ευρέως πολυπόθητο, συχνά blogged και τώρα πολύ αντιγραφεί σχεδιασμό, θα υποθέσω ότι έχετε παγιδευτεί κάτω από ένα ογκόλιθο με τον James Franco.

Μακριά από ένα χτύπημα θαύμα, το BDDW είναι επίσης πίσω από εξίσου αντάξια αποθήκευση, φωτισμό, τραπέζια και ρολόγια. Έτσι, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη πρόσφατα, μπήκα στο εκθεσιακό χώρο του BDDW στους Crosby και Howard Streets. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που έσπασα:

Όπως μπορείτε να δείτε, η εταιρεία (με επικεφαλής τον σχεδιαστή Tyler Hays) ειδικεύεται στην εκκένωση τσέπες σε αντάλλαγμα για όμορφα έπιπλα ξύλου που καταφέρνει να είναι φρέσκα και οικεία ταυτόχρονα. Έτσι ήμουν έκπληκτος όταν ανακάλυψα τι δούλευαν στη συνέχεια.

Θα στοιχηματίσω έναν από τους λαμπτήρες τρίποδα που δεν θα μαντέψετε ποτέ τι είναι. Θα σας δώσω ακόμη και μια υπόδειξη: κάποιος εμφανίζεται στην παραπάνω εικόνα.

Τόξα και βέλη!

Ο καθένας είναι όμορφα φτιαγμένος σε αυτά τα τεράστια πρέσες. Θα μπορούσα να τους δω να γίνονται objet σε μια καμπίνα της χώρας ή να κρεμαστούν σε έναν τοίχο για να προσθέσουν ρουστίκ τρίξιμο σε αστικά σημεία, αλλά είναι επίσης πλήρως λειτουργικά.

Για να τα δοκιμάσουν, η ομάδα δημιούργησε ένα εύρος σκοποβολής στο ένα άκρο του εκθεσιακού χώρου.

Δυστυχώς, ήμουν μια μέρα αργά για να συμμετάσχω στον διαγωνισμό γειτονιάς, ο οποίος – κρίνοντας από τον πίνακα αποτελεσμάτων – ήταν μια μοντέρνα υπόθεση. Μεταξύ εκείνων που έλαβαν στόχο ήταν οι ομάδες από την Hable Construction, τον Ted Muehling, την τελετή έναρξης και τον Derek Lam.

Μην εκπλαγείτε αν η έμπνευσή τους για την Άγρια Δύση αποδεικνύεται εξίσου επιρροή με τα σχέδια επίπλων τους. Τα μαξιλάρια Navajo-Print σε κανέναν;

Για να μάθετε για το προτιμώμενο κομμάτι BDDW της Suzanne Dimma, διαβάστε το blog post του εξοχικού σπιτιού της.

Φωτογραφίες: 1. Mirror του καπετάνιου, BDDW2-14. Κίμπερλεϊ Μπράουν