Uncategorized

Μεγάλες κουρτίνες

Είναι χειμώνας καθώς και είναι ψυχρό … Δεν καταλαβαίνω για σας, ωστόσο κάθεται σε ένα ζεστό ηλιόλουστο παράθυρο με ένα βιβλίο είναι λίγο κομμάτι του ουρανού για να καταφύγετε το βαθύ πάγωμα (σκεφτείτε το σπίτι γάτα).

Κοιτάζοντας γύρω από το χώρο διαβίωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο (με το βιβλίο στο χέρι), αρχίζω να πιστεύω για όλα τα πράγματα που θέλω να φρεσκάρετε αυτή την άνοιξη. Χρώμα? Ναί. Μαξιλάρια; Σίγουρα, θα προσθέσω μερικά νέα σχέδια στο μίγμα. Κουρτίνα? Οχι ευχαριστώ.

Ένα πράγμα που με κάνει ακόμα πραγματικά χαρούμενο είναι ο χώρος διαβίωσης μου. Τα κουρτίνες είναι το κλειδί σε μια διακόσμηση ενός δωματίου. Θεέ μου, είχα κάνει το δικό μου πριν από καιρό, ωστόσο μου αρέσουν πραγματικά πραγματικά.

Το υλικό Lee Jofa διακόπτεται τώρα στο γκρι – γιατί; Δεν ξέρω, είναι τόσο λεπτό καθώς και όχι τόσο καλά. Μου αρέσει ακόμα και η πτυχωτή κορυφή – παραδοσιακή και καθαρή. Η αλήθεια ότι είναι επενδεδυμένες σε ένα ωραίο, βαρύ βαμβάκι καθώς και σταθμισμένα σωστά προσθέτει στο γιατί εξακολουθούν να φαίνονται καλά.

Εάν είστε σε απαίτηση για καλύμματα παραθύρων, σκεφτείτε μερικά βασικά πράγματα:

Κρεμάστε τα κουρτίνες σας υψηλότερα και όχι χαμηλότερα, καθώς αυτό θα βοηθήσει να παρέχει το ύψος του χώρου σας.

Εξετάστε ποια λειτουργία θα εξυπηρετήσει τα καλύμματα των παραθύρων – είναι στο χώρο ενός παιδιού που παίρνει πολύ ήλιο; Θα απαιτήσουν να αποκλείσουν το φως;

Βεβαιωθείτε ότι τα κουρτίνες χτύπησαν το πάτωμα-θα πρέπει πραγματικά να “λακκούβα” καθώς και να κάθονται στο πάτωμα με μερικές ίντσες για να διατεθούν, ωστόσο με έτοιμες, αυτό είναι μερικές φορές δύσκολο.

Ερευνήστε τόσο το κουρτίνα όσο και τα στυλ παραθύρων, κοιτάξτε τους τόνους των κινήτρων καθώς και να κατανοήσετε τις επιλογές σας – θα εγκαταστήσετε ένα τυφλό μέσα στο πλαίσιο παραθύρου ή έξω;

Τέλος, αξιολογήστε τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα των προσαρμοσμένων καλυμμάτων σε σύγκριση με τα έτοιμα-τα δύσκολα παράθυρα πιθανόν να δαπανήσουν περισσότερο, ωστόσο η επένδυση θα αξίζει την προσπάθεια.

Το απλό κουρτίνα του δωματίου αυτού του δωματίου είναι ένα τέλειο ζευγάρωμα με την παραδοσιακή διακόσμηση. Παρατηρήστε ακριβώς πώς τοποθετούνται τα κουρτίνες πάνω από το τραύμα, παίζοντας το ύψος αυτών των θυρών – όμορφα.

Αυτά τα απλά ρωμαϊκά blinds τοποθετημένα μέσα σε αυτά τα πλαίσια παραθύρων βοηθούν συνολικά τη διακόσμηση αυτού του δωματίου. υποβαθμισμένη και τέλεια.

Πολύ ενδιαφέροντα νέα … ο πρώην αρχισυντάκτης μας Cobi Ladner εισάγει μια υπέροχη νέα σειρά προϊόντων, ακριβώς εγκαίρως για την άνοιξη.

Περιλαμβάνονται στη συλλογή Cobistyle είναι φωτεινά, υπέροχα πάνελ έτοιμα για φθορά.

Παρακολουθήστε τους αυτή την άνοιξη στο Stores Cross Canada.

Αυτή η τσέπη από την ανθρωπολογία είναι μια απλή μέθοδος για να φρεσκάρετε ένα παράθυρο.

Εάν έχετε χώρο σε κάθε πλευρά του παραθύρου σας, σκεφτείτε να αγοράσετε δύο πάνελ ανά πλευρά καθώς και να συγκεντρώσετε το ύφασμα. Με αυτόν τον τρόπο, η ολοκληρωμένη εμφάνισή σας θα είναι beefier καθώς και θα φανεί πιο έθιμο (κουρτίνα της αυλής των μεσάνυχτων από την Anthropologie, $ 78 έως $ 108 ανά πάνελ).

Για πιο εξαιρετικές συμβουλές, ελέγξτε το άρθρο μας για το πώς να κρεμάσετε κουρτίνες.

Φωτογραφίες: 1. Στυλ του Allison Caccoma, Φωτογραφία από τον Jonny Valiant2. Στυλ από τον Ginger Barber, Φωτογραφία της Victoria Pearson3. Virginia MacDonald4. Κουρτίνα της αυλής των μεσάνυχτων, ανθρωπολογία