Uncategorized

Μπορώ να αυτοματοποιήσω το σπίτι μου χωρίς να βγαίνω στο διαδίκτυο;

Απολαμβάνοντας πίσω το podcast Tech Person από μερικά Σαββατοκύριακα πριν, αυτή η ερώτηση προήλθε από έναν ακροατή.

Μπορώ να αυτοματοποιήσω το σπίτι μου χωρίς να βγαίνω στο διαδίκτυο;

Είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε επίσης; Ενώ οι εταιρείες τεχνολογίας εργάζονται σκληρά για να βάλουν πολύ περισσότερα από τα συστήματά μας στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα ήθελαν λιγότερη άνεση και πολύ περισσότερη ασφάλεια.

Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Ο Steve μας προσπαθούμε να αυτοματοποιήσουμε το σπίτι του, αλλά όλα φαίνεται να πρέπει να πάνε σε ένα διακομιστή στο διαδίκτυο. Πώς μπορεί να ελέγξει τα πάντα σε τοπικό επίπεδο μέσω του Wi-Fi; Ο Λέων λέει ότι είναι καλή ιδέα. Δεν θα πρέπει να περάσετε από το Διαδίκτυο στο Buy για να κάνετε αλλαγές στον αυτοματισμό του σπιτιού σας. Τα φώτα της Philips θα του επέτρεπαν να το κάνει. Το Insteon Hub, το AMX και το Crestron θα τον αφήσουν να αυτοματοποιήσει το σπίτι του στο δικό του δίκτυο, σύμφωνα με το chatroom.

techguylabs.com

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη