Uncategorized

Κατοικίδια με υπέροχα σπίτια: Rocco The Pug

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπάμε πολύ περισσότερο από κατοικίδια ζώα, είναι ζώα σε όμορφα αναπτυγμένα σπίτια. Γνωρίστε τον 12χρονο Rocco The Pug, ο οποίος ζει μια πολύ κομψή ζωή στα προάστια του Ώστιν, του Τέξας, μιας εικόνας Instagram κάθε φορά. Ντυμένος με το πιο dapper στολή με ένα κοκτέιλ ποτέ μακριά, αυτό το όμορφο σκύλο μας κάνει να θέλουμε να πηδήξουμε στην εικόνα και να μοιραστούμε ένα tipple πάνω από ένα τρίψιμο της κοιλιάς. Σαφώς το σύμπαν των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης συμφωνεί – έχει σχεδόν 22.000 οπαδούς στο Instagram! Εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στο σπίτι του.

Καθισμένος στην κορυφή ενός φουντωτή οθωμανική, αυτά τα μάτια κουτάβια λιώνουν τις καρδιές μας!

Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε με το Rocco από αυτό το σύγχρονο τζάκι με ένα ποτήρι vino στο χέρι. Αγαπάμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο αυτό το γραφικό χαλί αναφέρει με ακρίβεια το μοτίβο του δαπέδου ψαριού.

Εδώ παίζει μπαρ τρυφερό σε έναν απρόσκοπτο δερμάτινο καναπέ καθώς σερβίρει ένα σκοτεινό και θυελλώδη κοκτέιλ. Στο βάθος, ένα καλά οργανωμένο (και καλά εξοπλισμένο) καροτσάκι βρίσκεται δίπλα σε ένα εξωτικό οθωμανικό-ένα εκλεκτικό μίγμα που λειτουργεί καλά στον ουδέτερο χώρο.

Αυτό το συγκεκριμένο σημείο είναι όπου το Rocco φωτογραφίζεται συχνά που σερβίρει κοκτέιλ που ταιριάζουν για ευχαριστημένη ώρα. Παρατηρήστε τον τοίχο της γκαλερί των εκτυπώσεων εμπνευσμένων από το Pug στο παρασκήνιο;